Els Moros i Cristians d'Alcoi recapten 14.000 euros per al sanatori de Fontilles

Un any més els Moros i Cristians d'Alcoi van tornar a mostrar la seua solidaritat amb els malalts de lepra del Sanatori de SAnt Francesc de Borja de Fontilles. Engunay, en la seua visita durant la festa del Mig Any Fester, la Penya Fontilles ha arreplegat 14.000 euros per a la causa, a banda de la donació d'una furgoneta per al trasllat dels malalts.

La pluja ha deslluit enguany els actes previstos per a la jornada de diumenge. Si bé l'acte de la diana es va portar a terme amb normalitat, es van haver de suspendre els actes previstos per a la vesprada.

Prop de mil festers, entre representants de les filaes i els càrrecs de 2009 es van traslladar fins a la Vall de Laguar en una diada tan especial com és aquesta. Després de la multitudinària diana es va celebrar la tradicional processó de SAnt Jordiet fins a l'església, on es va celebrar la missa. Després, els càrrecs festers, amb els músics, van visitar els diferents pavellons del sanatori.

Però fins ací la festa. Per la vesprada es va haver de suspendre la tradicional Entrada de Moros i Crisitans a causa de la intensa pluja.