La Filà Marrakesch edita un CD amb els Bans Reials des de 1923

La Filà Marrakesch, amb motiu del seu Any de Capità 2010, ha editat, amb l'ajuda de Ràdio Alcoi. Un disc compacte titulat "El Ban Reial". Aquest disc conté una introducció sobre l'acte del bàndol dels Reis Mags i 22 bàndols, corresponents als anys 1923-el primer bàndol que es declamà la vigília de la Cavalcada-, 1934-any en què la Filà Marrakesch organitzar la cavalcada (1934-1936) - ia continuació tots els bàndols des de 1.990-2.009 .

Tots excepte els de 1923 i 1934, evidentment, estan declamat pels Ambaixadors Reials, sent gravats en el seu dia en els estudis de Ràdio Alcoi. L'autor del disseny de la portada i el disc compacte ha estat Jordi Sempere Vicedo.

S'han preparat 5.000 participacions del número 30.872, destacant el fet que la Filà Marrakesch donarà el 20% corresponent a la "farda" de cada una de les participacions de loteria que es venguin a Càritas de la Parròquia de Santa Maria.

Així mateix, la Loteria de Nadal d'aquest any ha estat possible en gran mesura l'esforç de Ràdio Alcoi, encapçalat pel seu director Juan Jordà Raduán, que va aconseguir recopilar tots aquests bàndols, i la inestimable col·laboració de Begoña Mira, Paco Aznar i Rafa Santonja, que van posar veu a la introducció del Ban, el Ban de 1923 i el Ban de 1934, respectivament.

Per altra banda la edició ha estat possible al suport del capità, Miguel Giménez Boronat, que ha fet possible aquest disc compacte. Al costat de l'una sèrie de col laboradors, que han aportat també el seu granet de sorra a la part econòmica: Pintures Josele, Carnisseria Cano, Gestoria Pomares, Bar Nuestro, Roberto Pérez Jordà Treballs per a la Festa, Esquadra Negres Capità 2010, López Romà Administració de Finques, Andiamo Viatges, Sin Pelos - Depilació Làser, Enilec, SL, Manufactures Sempere, La Unión Alcoyana, Inicial 2007 i Comercial de Productes Químics SA

La distribució de la loteria s'iniciarà el dimarts dia 20 d'octubre, aprofitant la Final del Campionat de Cotos de l'Associació de Sant Jordi que se celebra a la seu de la Filà Marrakesch.

Imatges